top of page

Godt nytår fra Uurna

Opdateret: for 7 dage siden

Vi ser frem til et spændende 2022.

Der er gode begivenheder og projekter i vente, og kendskabet til vores urner udbredes mere og mere. Der er mange hjælpsomme folk, som giver en hånd, tak til alle jer. Særlig tak til Fuglebjerg Kistefabrik og Nordic Funeral for at bringe vores filturner ud over stepperne. Med Nordic Funerals nye katalog er vi på vej ud i andre skandinaviske lande, ligesom vi også er i Fuglebjerg Kistefabriks katalog. Derudover vil vi med blog og nyhedsmails gøre vores til, at filturnerne bliver en kendt mulighed forud for en bisættelse.


På Filtværket er vi i fuld gang med at producere de kendte urner, og samtidig eksperimenterer vi med nye uldtyper og udtryk. Det får I at se.

Filtet LØG urne i hvid med grønne nuancer. Lukket med filtet grøn snor.

I årets første uge har vi sendt 5 løgurner ud i verden, og det tager vi som et godt tegn i et spirende nyt år.


Dette første nyhedsbrev/blogindlæg sender vi til jer, som allerede kender os eller ligefrem forhandler vores filturner. I er på kortet, hvor vi henviser til jer.


Fremover vil vi sende jer en mail nogen gange om året. De kan altid afmeldes, hvis I ikke ønsker at høre fra os. Hvis I vil vide mere om vores uldne urneprojekter, kan I også tjekke vores Facebook- og Instagram-profiler.


PS. Vi ved nu med sikkerhed, at en uldurne bliver til muld på cirka et år, så de overholder bestemt den gængse fredningstid.


50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

UNIKA UURNA

Comments


bottom of page